Strålende danseforestilling i regi av Den Kulturelle Skolesekken!

Samtlige danse- og dramaelever ved Stange vgs fikk overvære en energibombe av en danseteaterforestilling etter midttimen idag, da Den Kulturelle Skolesekken var på besøk.

Strålende danseforestilling i regi av Den Kulturelle Skolesekken!

Her gjaldt da virkelig utsagnet "det enkle er ofte det beste" - tre akrobater/dansere/skuespillere, en rytmisk musiker, en lysmann, en planke, tre gule pilatesballer, en lerret og masse mimikk utgjorde tilsammen en spektakulær og utrolig morsom sammensurium av en forestilling der også publikum på ulike måter ble dratt med. Alt dette foregikk uten en eneste ordveksling på scenen! Det ble skikkelig moro når til og med en forsenkommen klasse med elever ble gjort til en naturlig del av forestillingen i det de snek seg inn i salen. Imponerende levert av denne kule gjengen fra Danmark- Don Gnu!  Alle var i topphumør etter forestillingen og det ble vekslet mange inntrykk fra showet hele veien opp fra dansesalen tilbake til hovedskolen. Godt vi har den kulturelle sekken å hente inspirasjon fra i den ellers nokså rutinepregede skolehverdagen.

Les mer om denne forestillingen på turnèorg.no ved å klikke her.

Natten lang1

Natten lang 3