Konserter og forestillinger / Teaterforestilling - mars

Teaterforestilling - mars

Publisert 07.03.2012 20:50,
Sist oppdatert 19.03.2017 22:18

Avgangselevene ved dramalinja (Vg3 Drama) produserer en teaterforestilling som blir vist offentlig i mars. Gjennom hele det siste skoleåret brukes det meste av tiden i faget Teaterproduksjon fordypning 2 til å planlegge, skrive, øve inn og sy, snekre og male. Elevene står for alle deler av produksjonen selv.

Forrige gang dette skjedde var 17. og 18. mars 2017. Da viste daværende Vg3 Drama forestillingen "Rammet" på Disen Kulturveksttun i Hamar. Ovenstående bildelink fører til HATVs forhåndsomtale av den.

Produksjonsprosessen til Vg3 Dramas hovedproduksjon er i sterk grad preget av elevmedvirkning. Både valg av stykke, spillested, innhold og form er viktige deler i elevenes arbeidsprosess, i tillegg til at de selv regisserer, produserer og innstuderer stykket. Planen er at også elevene i Vg3 Drama skoleåret 2017/18 skal gjennomføre denne produksjonsprosessen. Også de med offentlig forestilling i mars.

Dramalinja har egen side på facebook. Du finner den her.