Konserter og forestillinger / Andre prosjekter

Andre prosjekter

Publisert 06.10.2016 14:35,
Sist oppdatert 10.01.2017 15:15

Elevene på Musikk-, Dans og Drama-avdelingen kan samarbeide med ulike arrangører og prosjekter - i tillegg til å delta på de konsertene og forestillingene de produserer i egen regi.

Skoleåret 2016-2017 samarbeider elevene på Danselinja i prosjektet TILT. TILT er et spennende samarbeidsprosjekt i Innlandsregionen. Her samler vi kreative krefter i og rundt Stange og lager magiske danseopplevelse for Stanges lokalbefolkning.

tilt

TILT-prosjektet
er generert av Panta Rei Danseteater i samarbeid  med Teater Innlandet, Atlungstad Brenneri, Stange Kommune og alle som er med og skaper forestillingen: Danselinjen Stange Vgs,  Stange Kulturskole –Billedverksted, Skisser i bevegelse, Hedmarktoppen FHS –Danselinjen, Den Kulturelle Skolesekken,  Flyktingmottak i Stange, Kulturskoler Eleverum, Romedal/Stange bygdeungdomslag, Salsa Innlandet  og Hamar salsaklubb og Ps: Dance, Ps:Kompani & Ps:DanceCrew.

tilt-2

Vandreforestillingen «TILT» ble gjennomført langs Ottestad­ stien i Stanges vakre natur fra HIAS til Atlungstad Brenneri den 6. oktober 2016. Her danset Vg3-elevene en koreografi på brygga på Atlungstad. Dette er å regne som et Site spesific prosjekt som ble utarbeidet i i koreografi- og komposisjonsdelen av faget Dans i perspektiv.

Foruten den store vandreforestillingen (oppslag i HA 7. oktober 2016 her) har danselinja ved Vg3-elevene hatt workshop med to av de profesjonelle danserne fra Panta Rei Danseteater. Elevene fikk lære koreografisk materiale fra forestillingen Promise of Departure som hadde premiere på Tingvoll i Stange den 10.11.2016.

TILT-prosjektet har egen hjemmeside. Du finner den her.

TILT Stange har egen side på facebook. Du finner den her

Danselinja på Stange videregående skole har egen side på facebook. Du finner den her.